PRISMAcolor Manager

PRISMAcolor Manager je softvérový nástroj od spoločnosti Canon, ktorý pomáha podnikom a organizáciám spravovať a kontrolovať kvalitu tlače. Softvér umožňuje používateľom merať farby tlače, vytvárať a spravovať profily farieb a sledovať výkon tlačiarní.

Získajte správne farby hneď na prvýkrát

Dosiahnite vysokokvalitné digitálne výtlačky s pomocou PRISMAcolor Manager. Zjednodušte proces overovania farieb a rýchlo a presne zbierajte a interpretujte údaje o meraní farieb od celej tlačovej flotily Canon a od iných predajcov tlače CMYK..

PRISMAcolor Manager je k dispozícii v dvoch verziách

PRISMAcolor Manager Online: 

Táto verzia je cloudová a poskytuje používateľom prístup k softvéru prostredníctvom webového prehliadača.

PRISMAcolor Manager On-Premises: 

Táto verzia je nasaditeľná na lokálnom serveri a poskytuje používateľom väčší výkon a flexibilitu.


Softvér PRISMAcolor Manager obsahuje nasledujúce funkcie:

Meranie farieb: Softvér umožňuje používateľom merať farby tlače pomocou kalibračných zariadení. Merané údaje možno použiť na vytváranie profilov farieb alebo na sledovanie výkonu tlačiarní.

Vytváranie a správa profilov farieb: Softvér umožňuje používateľom vytvárať a spravovať profily farieb pre rôzne zariadenia a médiá. Profily farieb možno použiť na zabezpečenie toho, aby tlač bola presná a konzistentná.

Sledovanie výkonu tlačiarní: Softvér umožňuje používateľom sledovať výkon tlačiarní, vrátane informácií o kvalite tlače, výťažnosti farieb a frekvencii porúch. Tieto informácie možno použiť na identifikáciu a riešenie problémov s tlačou.


Ľahko zmerajte farebné škvrny

Merajte farby štyrmi jednoduchými spôsobmi – import PRISMAsync, priama tlač, sťahovanie a tlač a externý kontrolný prúžok.

Ľahko pochopiteľné prehľady

Okamžite si prezrite odstupňované výsledky meraní farieb podľa zvolených priemyselných štandardov v prehľadných grafoch a testovacích správach.

Jednoduché používateľské rozhranie

Intuitívne používateľské rozhranie vám umožňuje porovnávať zbierku testov a výsledkov a jednoducho prechádzať veľkým množstvom zložitých údajov.

Bezpečný cloudový prístup

Zažite spoľahlivý a bezpečný jednotný prístup ku všetkým vašim aplikáciám a nástrojom PRISMA a pracujte jednoducho a bezpečne v cloude.

Ak hľadáte nástroj, ktorý vám pomôže zlepšiť kvalitu tlače a znížiť náklady, PRISMAcolor Manager je skvelou voľbou.

Copyright © 2024 CBC Slovakia s.r.o. | Stránku vytvoril a prevádzkuje EWORKS.sk - tvorba www stránok a web aplikácií | Používaním týchto stránok vyjadrujete súhlas s použitím súborov cookies (viac info)