Originál je neprekonateľný

Vždy si namiesto atramentu iných výrobcov vyberte originálne atramenty LUCIA značky Canon. V oblasti kvality by ste nemali robiť žiadne kompromisy, aby ste boli pri výtlačkoch vždy v bezpečí

Vynikajúci atrament pre tú najdetailnejšiu tlač

Na proces atramentovej tlače veľkoformátových tlačových systémov imagePROGRAF je potrebný atrament s vynikajúcou kvalitou. Originálne atramenty LUCIA značky Canon boli špeciálne vyvinuté v našich laboratóriách pre tlačové systémy imagePROGRAF, aby spĺňali požiadavku na najvyššiu kvalitu tlače.

V praxi to znamená, že vďaka originálnym atramentom LUCIA presne zladeným s našimi tlačovými systémami môžete dosiahnuť brilantné farebné reprodukcie, profesionálnu kvalitu obrazu a najjemnejšie línie v každej možnej oblasti aplikácie.

Najdôležitejšia je najlepšia kvalita

Pri výrobe atramentu LUCIA značky Canon sa používajú iba vysokokvalitné a testované suroviny, ktoré zaručujú maximálnu konzistenciu a kvalitu vďaka jedinečnému zloženiu a optimálnym výrobným podmienkam. Dôkladné testovacie postupy zaisťujú konzistentnú kvalitu tlače, na ktorú sa môžete plne spoľahnúť.

Všetky tlačiarne imagePROGRAF používajú plne pigmentové atramenty, ktoré sú silnejšie ako farbivá, pokiaľ ide o odolnosť voči UV žiareniu alebo ozónu. Preto výtlačky s použitím pigmentových atramentov Canon vydržia relatívne dlhšie bez viditeľného vyblednutia.

Pigmentové atramenty LUCIA sú navyše odolné voči vlhkosti a zaručujú dokonalý vzhľad aj v exteriéri. Výtlačky pomocou vodotesných médií Canon s atramentom LUCIA dosahujú vynikajúcu odolnosť voči poveternostným vplyvom bez laminácie až po dobu 6 mesiacov, čo je ideálne pre pútavé vonkajšie aplikácie.

Stručný prehľad výhod originálneho atramentu Canon

  • Zloženie originálneho atramentu Canon
  • Najvyššia kvalita tlače
  • Testované a schválené spoločnosťou Canon
  • Tlačiareň Canon zaručuje vysokú konzistenciu farieb
  • Širšia farebná škála
  • Živé a výrazné fluorescenčné farebné prejavy vďaka novému fluorescenčnému ružovému atramentu v sérii GP
  • Výnimočná živosť farieb vďaka špeciálnemu farebnému atramentu s oranžovou, červenou, fialovou a zelenou farbou
  • Mikrokapsulované pigmenty umožňujú zvýšenie hustoty pigmentu, čím sa zvyšuje sýtosť farieb a jasnosť obrazu
  • Pigmentové atramentové častice zostávajú v blízkosti povrchu, čím sa dosahujú rôzne výraznejšie farebné prejavy
  • Najjemnejšie línie a detaily s vysokou zreteľnosťou
  • Optimalizátor farebnosti Chroma Optimizer (CO) umožňuje fantastickú tónovú gradáciu a potlačenie bronzového efektu, aby sa dosiahla špičková hustota tmavých farieb a verné farebné prejavy
  • Výtlačky sú odolnejšie voči poveternostným vplyvom vďaka originálnemu atramentu Canon a vodeodolným médiám

Môže to dosiahnuť iba originálny atrament Canon

Ostré línie a písma s originálnymi atramentmi LUCIA TD

Atrament LUCIA TD obsahuje dva typy čiernych atramentov s rôznym povrchovým napätím. Matný čierny atrament (MBK) s vysokým povrchovým napätím umožňuje minimálne šírenie kvapôčok atramentu a pigment zostáva blízko povrchu. Je to vhodné na vytváranie ostrých línií a hustého textu s minimálnym roztieraním.

Línie a texty s jasnými hranicami

Pokiaľ ide o hranicu medzi čiernou a farbami, atrament LUCIA TD s 2 typmi čierneho atramentu vkladá čierny atrament (BK) s nižším povrchovým napätím medzi farebný atrament (nízke napätie) a atrament MBK (vysoké napätie), aby sa znížilo roztekanie. Takže je možné vytvárať línie a texty s jasnými hranicami.

Neoverené zloženie atramentu inej značky ako Canon nie je prispôsobené tlačovým systémom imagePROGRAF spoločnosti Canon a často neobsahuje rovnaké zloženie. Niektoré prísady a náhrady, ktoré nie sú autorizované spoločnosťou Canon, môžu viesť k menej ostrému textu, líniám a reprodukcii grafiky, čo spôsobuje celkovo nepresné a neostré výtlačky.

S pigmentovými atramentmi LUCIA značky Canon, produktom s najsľubnejšou kvalitou a konzistenciou, sú mikrojemné kvapôčky atramentu umiestnené presne na médium tlačovou hlavou a okamžite sa prilepia k povrchu – nič sa nerozteká ani sa nerozmazáva!

Najvyššia kvalita tlače s najjemnejšími odtienkami

Táto jedinečná receptúra ​​atramentov LUCIA PRO s mikrokapsulovanými pigmentmi umožňuje zvýšenie hustoty pigmentu, čím sa zvyšuje sýtosť farieb a jasnosť obrazu.

Optimalizátor farebnosti Chroma Optimizer (CO), ktorý sa používa pri tlači na lesklý/pololesklý papier, optimálne riadi svetlo, ktoré určuje farebný vzhľad, aby verne vyjadril pôvodné farby, najmä pri čiernej, bez rozmazania.


Žiadne kompromisy, kvalita sa počíta

Vďaka pigmentovému atramentu LUCIA vytvárajú špičkové tlačové hlavy Canon mikrojemné kvapôčky s veľkosťou 4 alebo 5 pikolitrov pre mimoriadne detailný výtlačok obrazu – to zodpovedá 4 až 5 miliardtinám mililitra atramentu. Mimoriadne kvalitné atramenty LUCIA značky Canon sú dokonale zladené s tlačovými hlavami tlačových systémov imagePROGRAF, takže atramenty vždy hladko prejdú extrémne jemnými tlačovými dýzami a zabezpečia bezchybný výsledok tlače.

Či už vyrábate bannery, nápisy, plagáty, fotografie, umelecké výtlačky alebo technické výkresy, jedine v kombinácii s originálnymi atramentmi Canon môžete naplno využívať kvalitu veľkoformátových tlačiarní Canon imagePROGRAF.

Presnosť farieb – záruka len s originálnym atramentom Canon

Najlepšia kvalita výtlačkov je výsledkom dokonalého nanášania atramentu po predchádzajúcej kalibrácii na tlačovom médiu definovanom profilom ICC. Profil ICC informuje tlačový systém o vlastnostiach tlačového média a riadi farebne presné nanášanie atramentu tlačovou hlavou. Spoločnosť Canon vytvára profily ICC pre tlačové médiá značky Canon v nespočetných laboratórnych testoch s tlačovými systémami imagePROGRAF – samozrejme, len s originálnymi atramentmi LUCIA. Ak si vyberiete atrament inej značky ako Canon, neexistuje žiadna záruka spoľahlivosti farieb a vzorových výtlačkov.

Preto je pre vás dôležitá aj autentickosť dokumentov

Výtlačky s originálnymi atramentmi LUCIA TD značky Canon sú obzvlášť odolné voči starnutiu a falšovaniu. Na tieto vlastnosti sa zameriava výskum nadácie Paper Technology Foundation (PTS). Na certifikáciu PTS sa vykonáva veľké množstvo mechanických, chemických, optických a tepelných testov.

Tie boli veľkoformátovou tlačiarňou imagePROGRAF spolu s originálnymi pigmentovými atramentmi LUCIA, tlačovým médiom značky Canon zvládnuté na výbornú a bola vydaná certifikácia na výrobu originálov, vyhotovenie a overené kópie notárskych zápisníc v súlade s 12 zásadami, čomu sa vyvarovať.

Záruka na výtlačky zaručených dokumentov:

ImagePROGRAF, originálne atramenty LUCIA a tlačové médiá od spoločnosti Canon

Interakcia veľkoformátových tlačových systémov imagePROGRAF, originálnych pigmentových atramentov a vhodných tlačových médií od spoločnosti Canon zaručuje, že dokument ani po mnohých rokoch ľahko nestarne alebo sa nestane nepoužiteľným, a preto je to zaručený dokument. A každý používateľ, ktorý používa originálne atramenty a médiá Canon, má z tohto spôsobu tlače úžitok. Nezávislé testy dokazujú, že originálne materiály sú navzájom kompatibilné a zaručujú dokonalý výsledok tlače – aj keď nemusíte alebo nechcete tlačiť dokument spôsobom zaručeného dokumentu. Pri použití atramentu inej značky ako Canon neexistuje takáto záruka kvality výtlačkov.

Excelentnosť do poslednej kvapky

Tlačiarne imagePROGRAF od spoločnosti Canon sú navrhnuté tak, aby spotrebovali každú poslednú kvapku atramentu. Takže keď je čas vymeniť zásobník, môžete si byť úplne istí, že vo vnútri nezostane žiadny atrament, neplatíte za atrament, ktorý sa nikdy nespotrebuje, a čo je najdôležitejšie, je to tiež šetrné k životnému prostrediu.

Tlačový systém umožňuje úplné vloženie atramentových zásobníkov a naplnenie podzásobníkov atramentu. Vďaka technológii rýchlej výmeny umožňuje jednoduchú výmenu atramentových zásobníkov počas prevádzky. Táto jednoduchá funkcia je mimoriadne efektívna a na trhu jedinečná.


Najvyššia kvalita tlače s originálnym atramentom LUCIA značky Canon

Neoriginálny atrament

inej značky ako Canon

Na čo si treba dať pozor

  • Výtlačky s menej atraktívnymi farbami a grafikou, nepresnými textami a líniami
  • Neoverené zloženie atramentu nie je prispôsobené tlačovým systémom imagePROGRAF
  • Neautorizované prísady a náhrady

Nevýhoda pre tlačový systém

  • Možné riziká pre tlačovú hlavu v dôsledku prehriatia alebo príliš vysokého bodu varu atramentu
  • Poškodenie tlačovej hlavy a upchatie tlačových dýz v dôsledku nesprávneho použitia atramentu
  • Možná kontaminácia hadíc a pomocných zásobníkov v dôsledku neznámeho/neautorizovaného zloženia atramentu
  • Veľkosť atramentových zásobníkov sa môže líšiť a nemusia sa dokonale zmestiť do tlačiarne, niekedy môže viesť k úniku atramentu a k nie najlepšej funkcii

Nevýhoda pre výsledky tlače

  • Môže dôjsť k rozmazaniu alebo roztekaniu, čo vedie k neuspokojivým výtlačkom, pretože čiary a texty nie sú také ostré, ako sa očakávalo
  • Výtlačky nemusia byť s certifikáciou PTS
  • Výtlačky pre vonkajšie aplikácie sú pomerne menej odolné, pretože sú menej odolné voči poveternostným vplyvom
  • Kalibrácia PANTONE nie je zaručená v prípade atramentov inej značky ako Canon

Originálny atrament

LUCIA značky Canon

Na čo sa môžete spoľahnúť

  • Výtlačky s úžasnými farbami, rovnomernými odtieňmi a ostrými líniami
  • Jedinečné zloženie atramentu dokonale prispôsobené tlačovým systémom imagePROGRAF
  • Vysokokvalitné a autenticky schválené suroviny

Výhoda pre tlačový systém

  • Bezproblémová výroba tlače vďaka dokonalej a vhodnej teplote atramentu, takže nedochádza k prehrievaniu tlačovej hlavy
  • Záruka normálnej životnosti tlačovej hlavy s dokonalým umiestnením 1 bilióna kvapôčok atramentu na tlačové médium
  • Originálne atramenty LUCIA slúžia ako ošetrujúci prípravok pre tlačové systémy a poskytujú hadiciam a atramentovým zásobníkom slušnú životnosť
  • Najlepšia funkčnosť a dokonalé prispôsobenie atramentových zásobníkov zaisťuje plynulú výrobu

Výhoda pre výsledky tlače

  • Prezentácia ostrých hrán, presných línií a jemného textu vďaka MBK aj čiernemu atramentu s vhodným povrchovým napätím, ktoré znižuje rozmazanie a roztekanie
  • Autentickosť dokumentov zaručená certifikátom PTS
  • Vodotesné a odolné výtlačky s plne pigmentovými atramentmi a vodeodolnými médiami
  • Najvyššia presnosť farieb so sériou iPF GP, ktorá je certifikovaná podľa systému PANTONE

Prečo riskovať?
...... vyberte si originálny atrament na zabezpečenie kvality

  • Atrament inej značky ako Canon s neautorizovanými prísadami môže nielen viesť k neuspokojivým výsledkom tlače, ale môže tiež poškodiť tlačovú hlavu a upchať dýzy, čím sa skracuje životnosť spotrebného materiálu
  • Používanie originálnych atramentov Canon zaručuje, že spotrebný materiál možno používať počas normálnej životnosti
  • Pri tlači s originálnymi atramentmi Canon sú najjemnejšie línie na papieri ostré, obrázky majú vždy profesionálnu kvalitu, jasné farby so zaručenou konzistenciou. Autentickosť dokumentov na archiváciu výtlačkov je zaručená. Ak však používate atrament inej značky ako Canon, môže byť ťažké to dosiahnuť.

Pokiaľ ide o spoľahlivosť a bezpečnosť farieb, na originálne atramenty Canon sa môžete na 100 % spoľahnúť. Naše tlačiarne imagePROGRAF GP majú certifikáciu PANTONE a výtlačky s pigmentovými atramentmi LUCIA vykazujú presné zobrazenie farieb s minimálnymi odchýlkami.

Rozpoznajte originál

Vyberte si originálne atramenty značky Canon, aby ste zaistili kvalitu svojich výtlačkov. Vždy nakupujte atrament od spoľahlivých dodávateľov a hľadajte jedinečný hologram meniaci farbu na každom originálnom balení atramentu. Tento hologram je pri pohľade spredu dúhovo zlatý a pri horizontálnom naklonení je tmavozelený

O falzifikátoch svedčí aj všeobecne nízka kvalita balenia, pretože pri originálnych baleniach atramentu značky Canon je obal, ako aj samotný produkt, najvyššej kvality.

Pozrite sa pozorne na jedinečný hologram meniaci farbu.

Mení sa farba pri rôznych uhloch pohľadu, ako je opísané? Ak nie, atrament nie je originálny a nemusí odrážať kvalitu, ktorú by ste od spoločnosti Canon očakávali.


Copyright © 2024 CBC Slovakia s.r.o. | Stránku vytvoril a prevádzkuje EWORKS.sk - tvorba www stránok a web aplikácií | Používaním týchto stránok vyjadrujete súhlas s použitím súborov cookies (viac info)