Kúpa VS prenájom

Uvažujete o kúpe alebo prenájme multifunkčného zariadenia / tlačiarne, ale nie ste si istý, ktorú možnosť  si vybrať ?

Prenájom tlačiarne Canon môže byť výhodnou možnosťou pre firmy a organizácie, ktoré potrebujú tlačiareň na pravidelné používanie.

PorovnaniaKúpaPrenájom
Nízka prvotná investícianieáno
Predvídateľné prevádzkové nákladynieáno
Záruka24 mesiacov48/60 mesiacov
Možnosti výberu zariadeníánoáno
Bezstarostná prevádzkanieáno

Nízka prvotná investícia

Prenájom tlačiarne Canon je skvelou možnosťou pre firmy a organizácie, ktoré nemajú záujem o jednorazovú investíciu do tlačiarne. Mesačné poplatky za prenájom sú nižšie ako náklady na nákup a údržbu vlastnej tlačiarne.

Predvídateľné prevádzkové náklady

Prenájom tlačiarne Canon je skvelou možnosťou pre predpokladané mesačné poplatky. Prenájom zahŕňa nielen samotnú splátku tlačiarne, ale aj náklady na servis, opravy a dodávky spotrebného materiálu. To znamená, že prevádzkové náklady sú predvídateľné a môžete ich plánovať do svojho rozpočtu.

Nadštandardná záruka

Na prenajatú tlačiareň Canon sa vzťahuje nadštandardná záruka počas doby trvania zmluvy. To znamená, že v prípade poruchy máte istotu, že bude opravená alebo vymenená bezplatne.

Možnosti výberu

Canon ponúka široký výber tlačiarní pre rôzne potreby. Môžete si vybrať tlačiareň podľa typu, veľkosti, rozlíšenia, rýchlosti tlače a ďalších parametrov.

Bezstarostná prevádzka

S prenájmovou službou od Canon sa nemusíte starať o servis a údržbu zariadenia. Servisný technik zabezpečí odbornú inštaláciu, zaškolenie užívateľov, opravu a výmenu náhradných dielov a pravidelnú prevádzkovú údržbu.


Viac informácii nájdete v kategórii prenájom tu:


Copyright © 2024 CBC Slovakia s.r.o. | Stránku vytvoril a prevádzkuje EWORKS.sk - tvorba www stránok a web aplikácií | Používaním týchto stránok vyjadrujete súhlas s použitím súborov cookies (viac info)