Canon Business Center Slovakia pre vzdelávanie

Tlačové riešenia na podporu vzdelávania vytvorené odborníkmi

Vo vzdelaní nemožno robiť žiadne kompromisy. Súčasné vzdelávacie inštitúcie poskytujú flexibilnú a prispôsobenú výučbu s limitovanými rozpočtami. V Canon Business Center Slovakia máme dlhodobé skúsenosti s podporou vzdelávacích inštitúcií, učiteľov a študentov prostredníctvom služieb a technológií Canon, ktoré umožňujú prispôsobiť výučbu rýchlo sa meniacemu a prepojenému svetu.

Naše riešenia a služby

Spolupracujeme so vzdelávacími inštitúciami z celého Slovenska, ako aj mnohými poskytovateľmi služieb pre vzdelávací sektor. Na základe tejto skúsenosti sme zistili, že základné potreby tlače, kopírovania a skenovania sú veľmi podobné pri výučbe na základných, stredných ale aj vysokých školách. Podobne je na tom aj riadenie nákladov, kvalita služieb a poskytovanie vynikajúcej skúsenosti učiteľom a študentom. Aj z týchto dôvodov sa na nás obracia množstvo vzdelávacích inštitúcií s prosbou o pomoc so službami, systémami a procesmi, ktoré sú základom úspešného poskytovania vzdelávania.

Centrálna tlač

Vzdelávací sektor generuje obrovské objemy tlačených materiálov, prispôsobené študijné materiály, testy, formuláre a správy nevyhnutne potrebné pre efektívne fungovanie vzdelávacích inštitúcií. Prostredníctvom tlačiarní a multifunkčných zariadení Canon Vám pomôžeme uspokojiť požiadavky na spracovanie rôznorodých materiálov určených na tlač, kopírovanie či digitalizáciu. Zlepšená kvalita,  efektívne používanie zariadení a výrazné zníženie prevádzkových nákladov sú hlavné atribúty nami poskytovaných riešení pre centrálnu tlač. Naše mobilné služby, napríklad mobilná tlač, pomáhajú rozšíriť dôležité služby pre študentov a učiteľov aj za múry škôl a univerzít.

Prípadová štúdia

Vedenie školy umeleckého priemyslu so sídlom v Bratislave prejavilo záujem o multifunkčné zariadenie Canon, ktoré by využívali zamestnanci a študenti. Vďaka ideálnej spolupráci sa nám podarilo implementovať riešenie, ktoré zodpovedá očakávaniam vedenia školy a užívateľom poskytuje možnosti využívať najmodernejšie technológie v oblasti tlače a digitalizácie dokumentov. Študenti sa pomocou svojich ISIC kariet prihlasujú do multifunkčného zariadenia, ktoré môžu využívať na kopírovanie, tlač a skenovanie dokumentov. Škola študentom vyčlenila z ročného poplatku ZRPŠ vopred určenú sumu, ktorá funguje ako štartovací kredit pri využívaní zariadenia. Následne po vyčerpaní úvodného kreditu majú študenti možnosť využívať zariadenie ďalej ako spoplatnenú službu za vopred definovaných podmienok. Túto bohatú funkcionalitu sme zabezpečili pomocou najmodernejších technológií Canon imageRUNNER ADVANCE DX C5840i a softvérového systému uniFLOW Online. Pedagógovia majú bohatú funkcionalitu celého riešenia neobmedzenú s tým, že vedenie školy má o prevádzke prehľad v podobe podrobných reportov. Škola si toto komplexné riešenie prenajíma a platí za iba za reálne vytvorené výtlačky a skeny. O prevádzku komplexného riešenia sa staráme my.

Digitalizácia dokumentov pre pedagógov a študentov

Technológie skenovania a digitalizácie dokážu ušetriť hodiny manuálneho spracovania dokumentov a zároveň poskytnúť prístup k dôležitým informáciám v reálnom čase. Riešenia a služby spoločnosti Canon Business Center Slovakia sú aj v tejto oblasti veľmi flexibilné. Okrem bohatej funkcionality zariadení Canon imageRUNNER ADVANCE DX môžeme vyzdvihnúť prenosný stolný skener Canon IRISCAN DESK 5 PRO, s ktorým si môžu pedagógovia a študenti jednoducho naskenovať knihy a iné študijné materiály. Zároveň sa dá použiť aj ako interaktívna tabuľa, s ktorou vedia učitelia pohodlne viesť svoje online vyučovacie hodiny z ktoréhokoľvek miesta na Slovensku.

Copyright © 2024 CBC Slovakia s.r.o. | Stránku vytvoril a prevádzkuje EWORKS.sk - tvorba www stránok a web aplikácií | Používaním týchto stránok vyjadrujete súhlas s použitím súborov cookies (viac info)