Canon predstavuje kompaktnú veľkoformátovú tlačiareň imagePROGRAF TC-20M

Spoločnosť Canon predstavuje imagePROGRAF TC-20M, kompaktnú A1+ veľkoformátovú stolovú tlačiareň so skenerom A4

Spoločnosť Canon uvádza na trh veľkoformátovú farebnú (CMYK) stolovú tlačiareň imagePROGRAF TC-20M, ktorá je vybavená plochým skenerom formátu A4. Prívetivý dizajn tlačiarne umožňuje aj začínajúcim používateľom bez počítača ľahko vytvárať najrôznejšie veľkoformátové aplikácie – napríklad propagačné plagáty pre maloobchody a reštaurácie, výukové materiály pre školy a dokonca aj baliaci papier s vlastným dizajnom, a to až do veľkosti A1+. Zariadenie je tiež vhodné na vytváranie technických stavebných výkresov, projektových a geodetických plánov v domácom prostredí alebo v malých kanceláriách – vďaka tomu je relevantný pre trh architektúry, projektovania a stavebníctva (AEC).

Okrem štandardných možností sieťovej tlače môžu používatelia zobrazovať náhľady dokumentov JPEG a PDF, skenovať, kopírovať a zväčšovať originály formátu A4 a ďalších rozmerov papiera. Úlohy je možné tiež tlačiť z USB flash disku priamo prostredníctvom ovládacieho panela tlačiarne.

Dizajn, ktorý šetrí miesto a podpora formátov papiera A1+ až A4

Vďaka kompaktnému dizajnu tlačiarne imagePROGRAF TC-20M môžu používatelia ľahko vykonávať všetky operácie súvisiace s tlačou z prednej časti jednotky, vrátane nastavenia a vkladania papiera (rola alebo list), doplňovania atramentu a zberu výtlačkov. Veľkokapacitné 70ml nádobky s atramentom umožňujú menej časté dopĺňanie štyroch farebných (CMYK) pigmentových atramentov, ktoré vytvárajú vysoko kvalitné a farebné návrhy. Odlišný tvar a farba otvorov na doplnenie nádobiek na každej nádržke zabraňujú doplneniu nesprávnej farby.

Tlačiareň podporuje role papiera až do šírky A1+ a je vybavená štandardným automatickým podávačom listov formátu A3 a A4. Role aj listy papiera je možné založiť súčasne, čo používateľom umožňuje kopírovať a tlačiť rôzne formáty na jednom zariadení len pomocou výberu zdroja papiera na používateľskom paneli. Používatelia môžu tiež opakovane rozkopírovať jeden dokument na rolu papiera až do veľkosti A1+1.

Vďaka kompaktnému telu o šírke 968 mm, hĺbke 525 mm, výške 245 mm a dizajnu, ktorý šetrí miesto, je možné tlačiareň imagePROGRAF TC-20M umiestniť na policu alebo stôl. Na zachytenie vytlačených materiálov je možné ako voliteľné príslušenstvo použiť kôš „BU-06“. Zariadenie je tak skvelou voľbou pre veľkoformátovú tlač aj v stiesnených priestoroch.

„Veľkoformátovú tlač aplikácií zadáva množstvo maloobchodných firiem, vzdelávacích inštitúcií a podnikov v oblasti pohostinstva externým dodávateľom. Rastie však potreba príležitostnej tlače, ktorá je rýchlejšia, lacnejšia a pohodlnejšia priamo na mieste. Tlačiareň imagePROGRAF TC-20M je navrhnutá tak, aby sa jednoducho používala a aby šetrila miesto – ponúka plochý skener, podporu tlače z USB a tiež bezdrôtovú tlač prostredníctvom mobilnej aplikácie. Vďaka tomu nepotrebujú používatelia počítač, môžu používať funkcie tlače a kopírovania priamo prostredníctvom panelu obsluhy,“ uviedla Jennifer Kolloczek, vedúca riaditeľka pre plánovanie, marketing a inovácie v oblasti produkčnej tlače v regióne EMEA v spoločnosti Canon Europe.

Aplikácia PosterArtist2 umožňuje ľahko vytvárať pôsobivé plagáty a letáky na najrôznejšie účely

Pomocou webovej aplikácie PosterArtist spoločnosti Canon môžu používatelia tlačiarne imagePROGRAF TC-20M ľahko vyberať zo širokej škály šablón a navrhovať plagáty a letáky podľa svojich firemných alebo súkromných potrieb. Okrem toho podporuje aplikácia PosterArtist aj personalizovanú tlač a tlač variabilných dát.

Navrhnuté s ohľadom na udržateľnosť

Canon imagePROGRAF TC-20M má nízku spotrebu energie, pri prevádzke je príkon tlačiarne menší ako 26 W a v pohotovostnom režime 2,4 W. Zariadenie imagePROGRAF TC-20M bolo tiež ohodnotené ako „zlatý“ produkt, čo je najlepšie hodnotenie v oblasti produktov v rámci amerického systému hodnotenia vplyvu na životné prostredie EPEAT3.


1 Použite firmvér verzie 1.010 alebo vyšší.

2 Podpora systémov Windows a MacOS. Podrobnosti nájdete na našich webových stránkach.

3 Nástroj na posudzovanie vplyvu elektronických výrobkov na životné prostredie. Systém environmentálneho hodnotenia vytvorený americkou neziskovou organizáciou GEC (Green Electronics Council) za účelom rozvoja a podpory trhu s ekologicky šetrnými výrobkami.

Copyright © 2024 CBC Slovakia s.r.o. | Stránku vytvoril a prevádzkuje EWORKS.sk - tvorba www stránok a web aplikácií | Používaním týchto stránok vyjadrujete súhlas s použitím súborov cookies (viac info)